2017-12-07 13:03:22• hírek • Bede Emőke

Villanyoszlopnak hajtott az ittas sofőr

Kedd délután futott be az értesítés a kisgércei rendőrségre, melyben egy oszlopba csapódott autóról értesítették a szolgálatban levő rendőrtisztet.

A rendőrök azonnal kivonultak Batarcsra, hogy megkezdjék az ügy körülményeinek feltárását. A helyszínre kiérve megállapították, egy helybeli férfi valóban nekihajtott autójával az útmenti oszlopnak. A baleset következtében nem sérült meg senki, csupán anyagi kár keletkezett.
 

A 72 éves sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá; mint kiderült, nem hiába, hiszen a férfi leheletében 0,99 mg/l alkoholkoncentrációt mértek. Ezt követően a férfit további vizsgálatok érdekében kórházba kísérték, valamint alkohol befolyásoltsága alatti vezetés miatt nyomozást indítottak ellene.


Ugyanezzel a váddal indul nyomozás azellen a férfi ellen is, akit Aranyosmeggyes területén szondáztattak meg a közlekedésiek. Az ő leheletében 0,59 mg/l alkoholkoncentrációt mért az eszköz, de pontosabb eredmények érdekében egy kórházi vérvizsgálaton is részt kellett vennie.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: